Табакерочка

ТОП-5 ідей для подарунку на Новий Рік

Наближається зима, а з нею і саме довгоочікуване свято - Новий рік!

Запах мандаринів, різнокольорові гірлянди, повсюдні розпродажі створюють святковий настрій і надихають на пошук подарунків близьким і рідним.

 

Але як зупинитися на чомусь одному, якщо від величезного асортименту в магазинах розбігаються очі? Ми в "Табакерочке" підготували Топ-5 ідей новорічних подарунків 2020 року, щоб полегшити вам передсвятковий забіг. 

 

 




1. Бездротові навушники i88-TWS - чудовий аналог відомих всім Apple Airpods. Відрізняються потужним звучанням і зручним дизайном. Різноманітність забарвлень дозволяє вибрати будь-який відтінок за настроєм: класичний білий або чорний, а також яскраво-червоний, рожевий або бірюзовий.

2. Портативні музичні колонки Borofone BR2 Aurora позбавлять вас від обридлих дротів. Невеликі габарити дозволяють переносити цей стильний гаджет з якісним звуком в сумці або в руках. Тепер ви зможете слухати улюблені композиції, де тільки захочете: на природі, в спортзалі, просто на вулиці.

3. Повербанк вже давно став незамінним гаджетом для власників смартфонів. Ми стали мобільнішими і знаходимося в постійних роз'їздах по роботі чи у приватних справах. "Табакерочка" підтримує ваше бажання завжди залишатися на зв'язку, а тому пропонуємо вам зовнішній акумулятор HOCO B36. Легкий пластиковий корпус і сучасний дизайн - ще одна причина вибрати саме цей гаджет.

4. Відмінним новорічним подарунком для водіїв стане автомобільний магнітний тримач Hoco CA46. Це зручний і практичний аксесуар від всесвітньо відомого виробника, чиї аксесуари відрізняються ефективністю і надійністю у використанні. Корпус виконаний з високоякісних і міцних матеріалів, завдяки чому він прослужить вам довго.

5. І фінальний штрих в додаток до цих технологічним помічникам - портативний зарядний пристрій Borofone BT16. Ця стильна модель, відрізняється потужною батареєю і функцією бездротової зарядки. Вбудований електронний контролер захищає батарею від пошкоджень через перепади напруги. Девайс виділяється на ринку мобільних аксесуарів поєднанням високої якості і демократичної ціни.

 

Вже визначилися з подарунком? Приходьте в "Табакерочку": проконсультуємо з потрібних товарів, оформимо бонусну картку і почастуємо чашкою кави. Ви знайдете адреси наших точок продажів в розділі "Магазини".