Табакерочка

5 ТОПОВИХ НАВУШНИКІВ ДЛЯ ГЕЙМЕРІВ

Гарнітуру для гейминга підбирають індивідуально, виходячи з потреб гравця, технічних можливостей апаратури. Ми пропонуємо розглянути топ навушників для ігор. Товари від відомих брендів поєднують в собі функціональність, надійність, якість матеріалів і стильний дизайн:

 

Fantech

Навушники мають відмінну ергономіку, технічні параметри і доступну ціну. Мають легку вагу, високу міцність навіть в екстремальних умовах гейминга, гнучкістю, доступним регулятором звуку. Частотний діапазон динаміків - від 20 до 20000 Гц.

 

Remaх

Розроблено провідні та безпровідні моделі з широким частотним діапазоном, хорошою чутливістю. Комплектація може включати футляр-зарядку, кабель Micro-USB, набір амбушур.

 

Gorsun

Асортимент включає накладні варіанти з функцією Bluetooth з якісного пластику. Відрізняються стабільно високою швидкістю відтворення звуку, низьким режимом очікування, швидким сполученням.

 

Hoco

Продукція бренду популярна завдяки якості матеріалів, хорошому шумозаглушенню, стильному дизайну і зручності використання. Ергономічна форма гарантує комфорт навіть при тривалому носінні.

 

Навушники для гри від перевіреного бренду забезпечать високу якість відтворення і нададуть повний контроль, персоналізацію звуку.

 

Чекаємо вас в наших магазинах!